Regala

Un àpat a Can Valls és una vivència gastronòmica en tots sentits, per això us proposem sorprendre a qui més us estimeu de manera original. Les experiències són records, i un record és un regal per sempre.

Els packs “Regala Can Valls” són vàlids per a dues persones i inclouen el menú amb postres, begudes i cafès o infusions, a més del packaging que oferim perquè fer un regal gastronòmic original sigui el més senzill possible. També oferim l’opció d’enviar el pack allà on el client ho desitgi, per un preu de 5€ a tot Catalunya.

Els vals tenen una vigència d’un any, i un cop s’ha realitzat el pagament, ja es pot contactar amb el restaurant per concertar la data desitjada.

regala-menu-gourmet

MENÚ GOURMET

Un menú que us permetrà degustar un primer, un segon i unes postres a escollir

El menú gourmet és una proposta amb una gran varietat de plats, en els quals es mesclen la tradició i la modernitat que caracteritzen la cuina de Can Valls.

regala-menu-degustacio

MENÚ DEGUSTACIÓ

Oferim un menú degustació sofisticat amb 10 plats a degustar íntegrament

Acompanyats a més dels nostres aperitius, les postres estrella de Can Valls i una selecció de petit fours. Un viatge a través dels sentits amb un menú que guardareu pel record.

regala-menu-mariscada

MENÚ MARISCADA

Amants del peix i el marisc, deixeu-vos sorprendre per aquesta mariscada en format de menú degustació

Els productes de la nostra costa i del viver del restaurant faran que gaudiu d’una experiència completa i única. No hi faltarà cap detall perquè així sigui.

COMPRA EL TEU PACK REGAL

[contact-form-7 id=”2103″]

PRÒXIMAMENT PODRÀS COMPRAR EL TEU PACK DES DE LA WEB

C/ Escoles, 1 17441 Sant Martí Sapresa (Brunyola)