Can Valls

Can Valls es va fundar l’any 1950. És un restaurant amb tradició familiar que integra, en una mateixa carta, la cuina tradicional catalana i la cuina mediterrània amb tocs innovadors que proposa el xef i propietari, David Valls.

El restaurant està situat a Sant Martí Sapresa, un petit poble a tocar de la carretera que uneix les poblacions de Santa Coloma de Farners i Anglès, a la comarca de La Selva i a només 30 minuts de Girona. Un entorn agradable, acollidor i únic on els clients poden gaudir de la millor cuina casolana i sentir-se com a casa.

Treballar amb productes de qualitat és el nostre tret diferenciador. La carn del centre de criança pròpia i el peix fresc de la llotja de Blanes i del viver del restaurant són la matèria primera que oferim als comensals i que ens permet elaborar la millor cuina.

EQUIP

Un equip jove i dinàmic és l’encarregat de fer arribar a taula tots els plats que es preparen amb detall a la cuina. El nostre personal és qui rep, tracta i s’acomiada dels nostres clients, i és el reflex de la feina feta al restaurant durant més de 60 anys.

MUMM

El MUMM va obrir les seves portes l’any 2011, i compta amb una carta en què els plats de pasta i una suculenta carta d’hamburgueses en són els protagonistes, a banda dels pinxos freds i calents que servim els divendres, i molts altres plats casolans que et sorprendran. Situat a Santa Coloma de Farners, és un espai petit i acollidor on et farem sentir com a casa.

CÀTERING

El servei de càtering de Can Valls us permet degustar els nostres plats a casa. Es tracta d’un servei personalitzat, ja sigui de dinars, sopars, plats per picar i compartir o petit fours. Segons les necessitats de cada client, prepararem a mida plats complexos, o bé tapes senzilles de la millor qualitat. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’explicar-vos què us podem oferir.

C/ Escoles, 1 17441 Sant Martí Sapresa (Brunyola)