Can Valls

Can Valls es va fundar l’any 1950. És un restaurant amb tradició familiar que integra, en una mateixa carta, la cuina tradicional catalana i la cuina mediterrània amb tocs innovadors que proposa el xef i propietari, David Valls.

El restaurant està situat a Sant Martí Sapresa, un petit poble a tocar de la carretera que uneix les poblacions de Santa Coloma de Farners i Anglès, a la comarca de La Selva i a només 30 minuts de Girona. Un entorn agradable, acollidor i únic on els clients poden gaudir de la millor cuina casolana i sentir-se com a casa.

Els productes de qualitat són la base de la nostra cuina, on la proximitat hi té un paper fonamental. Sabies que tenim la nostra pròpia carnisseria i que cada dijous anem personalment a la llotja a comprar peix? D’aquesta manera garantim que la matèria primera sigui extraordinària i podem oferir la millor cuina als nostres clients.

EQUIP

Un equip jove i dinàmic és l’encarregat de fer arribar a taula tots els plats que es preparen amb detall a la cuina. El nostre personal és qui rep, tracta i s’acomiada dels nostres clients, i és el reflex de la feina feta al restaurant durant més de 60 anys.

#CANVALLSACASA

Can Valls presenta #CanVallsACasa, un nou concepte sorgit arrel de les noves necessitats del nostre sector i que acosta la gastronomia de Can Valls als nostres clients, amb totes les facilitats. 

Amb aquest nou format, et portem a casa els nostres plats congelats, perquè només hagis d’escalfar-los quan vulguis gaudir-ne. També podràs recollir-los calents al local, i triar entre diverses propostes, packs i menús.

C/ Escoles, 1 17441 Sant Martí Sapresa (Brunyola)