Espais

ELS NOSTRES ESPAIS

Creuant les portes de Can Valls trobareu un espai immillorable i acollidor que us farà sentir com a casa

Disposem de diverses sales, així com una sala reservada per a grups i una terrassa perquè els nostres clients puguin gaudir de les seves experiències gastronòmiques a la fresca. Ens agrada tenir cura de tots els detalls i procurem evocar l’essència de Can Valls en cadascun dels racons que formen part del restaurant.

TERRASSES

Les terrasses de Can Valls permeten que els clients gaudeixin d’un àpat a la fresca, en un espai agradable pensat per a oferir-los una vetllada especial tant al migdia com a la nit. Comptem amb dues terrasses, situades a l’entrada del restaurant i protegides per l’ombra, perquè la vostra experiència sigui còmoda i agradable en tot moment.

ENTRADA I RECEPCIÓ

L’entrada de Can Valls és un espai acollidor on el nostre personal us atendrà quan arribeu. Podreu seure als nostres sofàs mentre espereu els vostres acompanyants, o prendre alguna cosa abans de dinar i sopar. També hi trobareu la barra, on us atendrem encantats i us servirem copes i cafès quan ho desitgeu. Us farem sentir com a casa des del moment en què arribeu.

EL MENJADOR

Al menjador de Can Valls hi trobareu espais tan característics de casa nostra com la gàbia d’en Martí, el lloro del restaurant, la nostra bodega, el viver del marisc, una cuineta per als més petits que ens visitin i una paret on immortalitzem tots els records de la família Valls. Tots ells també formen part del restaurant.

EL MENJADOR CENTRAL

El menjador central de Can Valls és un dels espais més amplis del nostre restaurant, però alhora dels més íntims. Es tracta d’un lloc singular, amb llum natural i una llar de foc que el converteix en un espai familiar i únic. Al centre hi trobareu la nostra taula de postres artesanes, tota una atracció pels sentits.

EL MENJADOR DE DALT

Aquest és un espai privat molt ampli amb capacitat per a 40 persones, que compta amb grans taules pensades per a les vostres celebracions. Us hi esperen taules espaioses i una barra, tot això combinat amb una decoració amb tocs moderns per crear l’ambient idoni durant els vostres dinars, sopars i experiències a Can Valls. També podem oferir-vos una altra sala privada amb capacitat per a 16 persones.

GASTRONOMIA CAN VALLS

Qualitat i tradició, dues paraules que defineixen el restaurant i que són resultat de la feina que des de fa molts anys realitzem i que vosaltres ens heu ensenyat a fer de la millor manera possible.

Cada dia treballem amb la il·lusió de fer-vos viure petits instants inoblidables a través dels sentits, i la vostra satisfacció és el nostre objectiu.

C/ Escoles, 1 17441 Sant Martí Sapresa (Brunyola)