#canvallsacasa

L’essència de Can Valls en plats per emportar

#CanVallsACasa és el germà petit del restaurant Can Valls. Amb la mateixa essència i el mateix estil de cuina que el nostre restaurant insígnia, Can Valls A Casa neix com un projecte que pretén acostar la gastronomia de Can Valls a casa vostra.

PER GAUDIR DELS NOSTRES PLATS AL RESTAURANT

Can Valls a Casa està ubicat a Santa Coloma de Farners (c/ Francesc Moragas, 35) i és un local on podreu gaudir d’una carta de qualitat i menús diaris elaborats amb productes de temporada. Oberts de dimarts a diumenge amb possibilitat de fer menú diari de dimarts a divendres.

PER GAUDIR-LOS A CASA

D’altra banda, també és l’espai on preparem els plats per emportar. A Can Valls a Casa hi trobareu una extensa selecció de receptes que s’inspiren en la cuina de Can Valls i podreu venir a recollir els plats calents, a punt per gaudir. A més, també podreu fer-hi les vostres comandes perquè els plats us arribin a domicili, congelats i preparats perquè els pugueu escalfar fàcilment.

MENÚ A #CanVallsACasa

Menú de 16,50 €. De dimarts a divendres (no festius) i d’13:00 a 16:00 h, escull: 1 primer, 1 segon i 1 postre (pa i coberts inclosos).
Només vàlid per al restaurant #canvallsacasa a Santa Coloma de Farners (antic Mumm) C/ Francesc Moragas, 35. Pots fer la comanda trucant al 972 844 444 o venir-la a buscar directament a #canvallsacasa.
C/ Escoles, 1 17441 Sant Martí Sapresa (Brunyola)