Restaurant Mumm i #CanVallsACasa

L’essència de Can Valls al restaurant Mumm i a casa vostra

El projecte #CanVallsACasa és el germà petit del restaurant Can Valls. Amb la mateixa essència i el mateix estil de cuina que el nostre restaurant insígnia, Can Valls a Casa neix no només per acostar la gastronomia de Can Valls a casa vostra, sinó també al restaurant Mumm de Santa Coloma de Farners.

GAUDEIX DELS NOSTRES PLATS AL RESTAURANT

El restaurant Mumm està ubicat a Santa Coloma de Farners (c/ Francesc Moragas, 35), i és un local on podreu gaudir d’una carta de qualitat i menús diaris elaborats amb productes de temporada. Ens trobareu oberts de dimarts a diumenge, amb possibilitat de fer menú diari de dimarts a divendres (excepte festius).

GAUDEIX DE LA NOSTRA CUINA A CASA

En el mateix Mumm és on preparem els plats per emportar. A la carta de Can Valls a Casa trobareu una extensa selecció de receptes que s’inspiren en la cuina de Can Valls. Podreu venir a recollir els plats calents, a punt per menjar i gaudir. A més, també podreu fer-hi comandes perquè els plats arribin al vostre domicili, congelats i preparats perquè els pugueu escalfar fàcilment.

MENÚ MUMM I #CanVallsACasa

De dimarts a divendres* de 13 a 16 h podreu gaudir del menú de 18 €, que inclou: primer, segon i postres (pa i coberts inclosos).

Menú disponible per emportar per 13 € al restaurant Mumm i a #CanVallsACasa. Podeu fer la comanda trucant al 972 844 444, o bé venir-la a buscar directament al restaurant Mumm (c/ Francesc Moragas, 35).

*Excepte festius.

C/ Escoles, 1 17441 Sant Martí Sapresa (Brunyola)