Termes i Condicions

Condicions d’alta i compra

Podeu crear un compte a CAN VALLS A DOMICILI qualsevol persona major d’edat o tutelada per un adult que resideixi dins de la cobertura de servei de CAN VALLS A DOMICILI (Espanya, excepte illes, Ceuta i Melilla). Els USUARIS que tinguin un compte actiu a CAN VALLS A DOMICILI poden realitzar les seves comandes de forma online, a través del portal web www.canvallsrestaurant.com/domicili, a través de telèfon trucant a l’972 844 444  o de bé a través de l’e- mail: info@canvallsrestaurant.com

Cada producte oferit per CAN VALLS A DOMICILI té assignat un preu al públic, el qual inclou els impostos corresponents i pot variar sense previ avís. L’usuari pot seleccionar l’adreça d’enviament que prefereixi, sempre que aquesta es trobi dins de la cobertura de servei de CAN VALLS A DOMICILI.


INFORMACIÓ SOBRE LES COMANDES

  • Si la comanda conté plats calents i plats congelats només es podrà anar a buscar als punts de recollida.
  • Només les comandes amb plats congelats es poden enviar al domicili.
  • Preguem que si voleu demanar les dues opcions (plats congelats i plats calents) i rebre els plats congelats a casa feu dues comandes per separat. Gràcies!

Punt de recollida habilitat:


Informació, horaris i localitzacions disponibles del repartiment a domicili:

  • Zona 1: Santa Coloma i rodalies – Mínim 20€
  • Zona 2: Girona i rodalies – Mínim 50€
  • Zona 3: Arbúcies i Sant Hilari Sacalm – Mínim 80€
  • Dies de repartiment: Ens posarem en contacte amb tu mitjançant WhatsApp per concretar el dia d’enviament.

L’usuari podrà seleccionar com a mode de lliurament a domicili o recollir-ho a un punt de recollida. S’ha de tenir en compte que per temes logístics si la comanda conté plats congelats i plats calents l’opció d’entrega a domicili no serà possible, per tant quedarà deshabilitada al finalitzar el pagament.

En el cas que s’esculli l’opció de lliurament a domicili l’usuari indicarà una adreça real que ha d’estar ubicada dins de la província de Girona. El cost dependrà de la direcció d’enviament, l’enviament és gratuït en les següents localitats: Santa Coloma de Farners, Amer, Bonmatí, la Cellera de Ter, Anglès, Brunyola, Maçanet de la Selva, Vidreres, Sils, Riudarenes, Vilobí d ‘Onyar i Riudellots de la Selva. Per realitzar l’enviament fora d’aquestes localitats, heu de posar-vos en contacte a través del telèfon: 972 844 444 .

L’usuari pot triar una de les següents formes de pagament per abonar l’import de les seves comandes: Targeta de crèdit o Pagament en mà. CAN VALLS A DOMICILI no s’emmagatzema en cap cas informació confidencial de la targeta de crèdit.