Festes

LA REVETLLA DE SANT JOAN

La revetlla de Sant Joan és una festa que se celebra des de fa molts anys a casa nostra, un sopar amb ball a la fresca que acaba amb focs artificials i la tradicional coca de Sant Joan. Et convidem a gaudir amb nosaltres la nit més curta de l’any i guardar-la pel record.

El menú de Sant Joan està format per dues tapetes, un entrant calent, una carn o peix (a escollir) i postres, amb el cafè i la beguda inclosos.

LA FESTA DEL MARISC

Des del 2011, per la revetlla de la Mare de Déu d’agost celebrem la Festa del Marisc, una festa que va néixer amb la idea de fer una petita mariscada com les que es poden fer a Galícia, però aquí a Girona, i a casa nostra. Durant aquesta celebració a Can Valls, s’ofereix als comensals un sopar de bufet lliure en què majoritàriament se serveix marisc. Tot això, a l’aire lliure sempre que la meteorologia ho permeti.

L’àpat està dividit en tres parts: dins la part dels àpats freds es poden degustar caragols de mar, ostres, salpicó de marisc, nècores, gambetes salades i altres entrants, com sopes de meló i síndria o palets de full amb parmesà, entre d’altres. A la segona part, els plats calents es cuinen al moment gràcies a les planxes que tenim a la terrassa. Aquí hi cuinem musclos, navalles, gambes, cloïsses, escopinyes, escamarlans… i el nostre arròs de llobregant. En tercer lloc, a l’hora de les postres s’ofereixen propostes molt variades i al gust de tothom, des de pastissos i dolços de tota mena fins a fruita i gelats. Pel que fa a les begudes, també s’inclouen en el menú, amb possibilitat d’escollir vi blanc, negre o rosat, així com el “vi turbio”.

La Festa del Marisc s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants de Can Valls, i l’any passat va acollir més de 200 persones.

LA NIT DE CAP D'ANY

La Revetlla de Cap d’Any és la nit més celebrada per tothom arreu del món. Fa molts anys nosaltres vam decidir formar part especial de la nit de cap d’any dels nostres clients, oferint-los la millor entrada d’any amb una vetllada exclusiva en què volem fer-los sentir com a casa.

Pensem que una data tan assenyalada com el 31 de desembre ha de ser memorable, i volem fer que l’última nit de l’any a Can Valls sigui representativa de la nostra cuina, el nostre tracte i el nostre amor per la gastronomia.

El peix fresc i la carn de la millor qualitat, acompanyats de les nostres postres i un bon vi que maridi aquest gran àpat, faran que la nit de Cap d’Any s’acabi convertint en una de les celebracions més importants que tenen lloc a casa nostra.

RESERVA TAULA

Vine a menjar al nostre restaurant

C/ Escoles, 1 17441 Sant Martí Sapresa (Brunyola)