IV Festa del Marisc Restaurant Can Valls Restaurant Can Valls Restaurant Can Valls Restaurant Can Valls Restaurant Can Valls Restaurant Can Valls

La festa del marisc

Des del 2011, per la revetlla de la Mare de Déu d’agost es celebra la Festa del Marisc. Aquesta festa va néixer amb la idea de fer una petita mariscada com les que es poden fer a Galícia però aquí a Girona i a casa nostra.

La Festa del Marisc de Can Valls consisteix en un sopar de buffet lliure en el que majoritàriament hi ha marisc. El sopar es fa a l’aire lliure, sempre que el temps acompanyi.

Està dividit en 3 parts. Els freds, que són els primers. Dintre els freds hi trobem, cargols de mar, ostres, salpicó de marisc, nècores, gambetes salades... i altres entrants com sopetes de meló i síndria, palets de full amb parmesà etc.

Els calents es fan al moment a les planxes que tenim a fora. Fem musclos, navalles, gambes, cloïsses, escopinyes, escamarlans... i el nostre arròs de llobregant.

Els postres també molt variats i al gust de tothom, pastissos i pastisseria de tot tipus, fruita i gelats. La beguda també està inclosa amb el menú, pot escollir vi blanc, negre, rosat, i també tenim un vi “turbio”.

La Festa del Marisc s’ha convertit en un dels esdeveniments més important del nostre restaurant en el que l’any passat van assistir més de 200 persones.